BRINGEBÆR OG LAKRIS PANNA COTTAA
tradisjonell italiensk dessert med lakris (4 porsjoner)
Allas fredriksfika fredriksfika
FREDRIK NYLÉN
Fredrik Nylén ble nummer to i Hela Sverige Bakar i 2013. er en selverklært bakenerd som blogger på Allas og har skrevet flere bøker om baking.
Allas fredriksfika fredriksfika
INGREDIENSER
BRINGEBÆR PANNA COTTA
2 dl fløte
2 dl friske eller frosne bringebær
2 ss granulert sukker
1 gelatinplater
LAKRIS PANNA COTTA
2 dl fløte
2 ss saltet lakrispulver fra Asia
2 ss perlesukker 1 gelatinplate
1 gelatinplater
2 dl fløte
2 dl friske eller frosne bringebær
2 ss granulert sukker
1 gelatinplater
LAKRIS PANNA COTTA
2 dl fløte
2 ss saltet lakrispulver fra Asia
2 ss perlesukker 1 gelatinplate
1 gelatinplater
FORBEREDELSE
Bringebær panna cotta er laget av halve oppskriften, to ganger, for å lage de forskjellige lagene. Det er også fullt mulig å lage kun to lag hvis du vil spare tid.
BRINGEBÆR PANNA COTTA
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter.
2. Varm opp fløte, bringebær og sukker i en panne, ta av varmen etter første boble. Sil væsken for å bli kvitt alle frøene.
3. Klem vannet ut av gelatinplaten og rør den inn i den varme fløteblandingen til den er helt oppløst. Hell over i et glass og sett i kjøleskapet i ca 30 minutter, til det har stivnet litt.
LAKRIS PANNA COTTA
1. Legg en gelatinplate i kaldt vann i 5 minutter.
2. Bland fløte, lakrispulver og sukker i en panne, varm opp og ta av platen etter første boble. Løs opp gelatinen i blandingen.
3. Fyll isen med lakris panna cotta og la den stivne helt i kjøleskapet. Server med bringebær, små marengs og urter.
BRINGEBÆR PANNA COTTA
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter.
2. Varm opp fløte, bringebær og sukker i en panne, ta av varmen etter første boble. Sil væsken for å bli kvitt alle frøene.
3. Klem vannet ut av gelatinplaten og rør den inn i den varme fløteblandingen til den er helt oppløst. Hell over i et glass og sett i kjøleskapet i ca 30 minutter, til det har stivnet litt.
LAKRIS PANNA COTTA
1. Legg en gelatinplate i kaldt vann i 5 minutter.
2. Bland fløte, lakrispulver og sukker i en panne, varm opp og ta av platen etter første boble. Løs opp gelatinen i blandingen.
3. Fyll isen med lakris panna cotta og la den stivne helt i kjøleskapet. Server med bringebær, små marengs og urter.
BRINGEBÆR OG LAKRIS PANNA COTTAA
tradisjonell italiensk dessert med lakris
bringebær og lakris panna cottaa 4 porsjoner tradisjonell italiensk dessert med lakris Dessert Fredrik Nylén BRINGEBÆR PANNA COTTA
2 dl fløte
2 dl friske eller frosne bringebær
2 ss granulert sukker
1 gelatinplater LAKRIS PANNA COTTA
2 dl fløte
2 ss saltet lakrispulver fra Asia
2 ss perlesukker 1 gelatinplate
1 gelatinplater Bringebær panna cotta er laget av halve oppskriften, to ganger, for å lage de forskjellige lagene. Det er også fullt mulig å lage kun to lag hvis du vil spare tid. BRINGEBÆR PANNA COTTA
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter.
2. Varm opp fløte, bringebær og sukker i en panne, ta av varmen etter første boble. Sil væsken for å bli kvitt alle frøene.
3. Klem vannet ut av gelatinplaten og rør den inn i den varme fløteblandingen til den er helt oppløst. Hell over i et glass og sett i kjøleskapet i ca 30 minutter, til det har stivnet litt. LAKRIS PANNA COTTA
1. Legg en gelatinplate i kaldt vann i 5 minutter.
2. Bland fløte, lakrispulver og sukker i en panne, varm opp og ta av platen etter første boble. Løs opp gelatinen i blandingen.
3. Fyll isen med lakris panna cotta og la den stivne helt i kjøleskapet. Server med bringebær, små marengs og urter.
2 dl fløte
2 dl friske eller frosne bringebær
2 ss granulert sukker
1 gelatinplater LAKRIS PANNA COTTA
2 dl fløte
2 ss saltet lakrispulver fra Asia
2 ss perlesukker 1 gelatinplate
1 gelatinplater Bringebær panna cotta er laget av halve oppskriften, to ganger, for å lage de forskjellige lagene. Det er også fullt mulig å lage kun to lag hvis du vil spare tid. BRINGEBÆR PANNA COTTA
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter.
2. Varm opp fløte, bringebær og sukker i en panne, ta av varmen etter første boble. Sil væsken for å bli kvitt alle frøene.
3. Klem vannet ut av gelatinplaten og rør den inn i den varme fløteblandingen til den er helt oppløst. Hell over i et glass og sett i kjøleskapet i ca 30 minutter, til det har stivnet litt. LAKRIS PANNA COTTA
1. Legg en gelatinplate i kaldt vann i 5 minutter.
2. Bland fløte, lakrispulver og sukker i en panne, varm opp og ta av platen etter første boble. Løs opp gelatinen i blandingen.
3. Fyll isen med lakris panna cotta og la den stivne helt i kjøleskapet. Server med bringebær, små marengs og urter.